Gå direkt till innehåll
Våtrum och golv i samma app förenklar jobbet

Nyhet -

Våtrum och golv i samma app förenklar jobbet

Med nytt utseende, bättre struktur och nya funktioner är den sammanslagna webbappen Golv- & Våtrumskontroll ännu mer användarvänlig. Dokumentationen blir betydligt enklare för de företag som jobbar i både torra och våta utrymmen. Dessutom finns GVK-montörens behörighetsbricka/branschleg smidigt tillgänglig i mobilen genom den nya appen.

- Redan från början var tanken att kvalitetsarbetet i golvföretagen skulle bli enklare och effektivare med ett app-verktyg. Allt sparas på samma ställe, arbetsgången är tydlig och de dokument som skapas i appen kan enkelt skickas till beställaren, säger Jon Herrdahl, teknikansvarig på GVK.

- Nu går vi ett steg längre och slår ihop GBRs Golvkontroll och GVKs Kvalitetsapp. Det förenklar för alla de företag som tidigare använt båda tjänsterna. Nu kan all dokumentation om ett projekt, såväl torra som våta utrymmen, läggas in i samma app. Med Golv- & Våtrumskontroll får man en bra överblick där syftet ytterst är att minimera risken för vattenskador.

- En välkommen nyhet för branschen är också att det nu går att söka på projekten istället för att behöva scrolla bland alla tidigare jobb.

Den som tidigare använt GVKs Kvalitetsapp känner igen sig, men får samtidigt en enklare struktur och nya funktioner att jobba med. Här är några av förändringarna;

  • Ladda ned samtliga dokument under ett projekt
  • Ny Förkontroll - Avvikelserapport enligt Säkra Våtrum 2021. Kontrollpunkter uppdaterade och justerade.
  • Förbättrad rumshantering vid skapande av kontroller (välj bland befintliga rum)
  • Kunna söka direkt på ett aktuellt projekt utan att scrolla genom tidigare jobb
  • Möjlighet att logga in via Bank-ID
  • Visa GVK-behörighet/branschlegitimation inloggad på gvkontroll.se
  • GVK/GBR Egenkontroll: Möjlighet att ange fler underlag på vägg (flerval: Murad vägg, skivor...)
  • Möjlighet att lägga upp eBVD-produkter med PDF (direktkoppling med eBVD-systemet)
  • Hantera dokument vid för- och egenkontroll av torra golvarbeten, våtrum och sliparbeten (för företag anslutna till både GVK och GBR)
  • Webbappen kan användas på dator, mobil och surfplatta

Golv- & Våtrumskontroll är just nu en webbapp som öppnas på www.gvkontroll.se. Där finns också mer info och en guide för att komma igång.

Apparna som nu slagits samman, GBRs Golvkontroll och GVKs Kvalitetsapp, finns kvar för den som vill använda dem istället. Viktigt att notera är dock att de kommer att fasas ut och inte uppdateras i fortsättningen.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Johan Aspelin

Johan Aspelin

Presskontakt vd 08-702 30 90

Relaterat innehåll