Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Branschleg i mobilen

Nu ligger behörighetsbrickan/branschlegitimationen för GVK-auktoriserade montörer direkt i mobilen. Enkelt och smidigt! Alltid uppdaterad och nära till hands att visa upp vid kundkontakter.


GVK-auktorisationen bygger på individuell kompetens. Branschlegitimationen är en garanti för att montören är auktoriserad och därmed har relevant utbildning och följer gällande branschregler för fackmässig installation i våtrum.

Att anlita GVK-auktoriserade företag är populärt bland konsumenter. Det händer att personer felaktigt utger sig för att vara auktoriserade och de kan då dra nytta av auktorisationens goda rykte. Men en auktoriserad montör kan alltid visa upp sitt branschleg. När legitimationen nu finns i mobilen är den ständigt till hands på ett enkelt och smidigt sätt.

Branschleg i mobilen är en av nyheterna i den sammanslagna e-tjänsten Golv- och Våtrumskontroll. Andra goda nyheter är att samma tjänst används för arbeten i både torra och våta utrymmen. Den är även uppdaterad med de senaste kontrolldokumenten i enlighet med nya branschreglerna Säkra Våtrum 2021:1.

E-tjänsten Golv- och Våtrumskontroll är gratis att hämta för företag anslutna till Golvbranschen GBR och för GVK-auktoriserade företag. Logga in på www.gvkontroll.se med BankID eller användarnamn + pinkod.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Johan Aspelin

Johan Aspelin

Presskontakt vd 08-702 30 90

Relaterat innehåll