Gå direkt till innehåll
True-intyget verifierar att företaget är GVK-auktoriserat, det kan delas på olika plattformar och går inte att förfalska.
True-intyget verifierar att företaget är GVK-auktoriserat, det kan delas på olika plattformar och går inte att förfalska.

Nyhet -

Är du TRUE?

Det nya digitala intyget för GVK-auktorisation, True, har flera fördelar som underlättar för både företag och beställare. Företaget kan enkelt visa sin status som GVK-auktoriserat och intyget går smidigt att dela på olika plattformar. För beställaren är det lätt att verifiera att intyget är äkta och giltigt.

När ett företag av någon anledning inte längre är auktoriserat försvinner intyget omedelbart. Den som då vill verifiera intyget får meddelandet ”Certifikatet borttaget”. På så vis hindrar man företag från att osant utge sig för att vara auktoriserat och därmed dra nytta av GVKs goda rykte.

Det digitala intyget är omöjligt att förfalska och enkelt att dela på plattformar som LinkedIn, Facebook och Instagram, likväl som på den egna webbplatsen och i mejlsignaturen. Det kan också skrivas ut som PDF eller på papper. Det breda användningsområdet ökar värdet på intyget.

Fördelarna med True-intyget är flera;

  • Säkert och omöjligt att förfalska eller förstöra
  • Enkelt att dela på olika plattformar
  • Möjlighet att länka till intyget
  • Tas bort direkt när ett företag inte längre är GVK-auktoriserat

När ett företag blir GVK-auktoriserat får kontaktpersonen en länk till intyget. True finns även att hämta här eller på Min sida på www.gvk.se där man också hittar tips på hur intyget kan användas på olika sätt i företagets marknadsföring. Genom att klicka på verifieringsknappen eller scanna dokumentets QR-kod kan intyget alltid verifieras som äkta och giltigt.

Frågor eller mer info? Kontakta Frida Johansson på GVK, frida.johansson@gvk.se, 08-702 30 90

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Johan Aspelin

Johan Aspelin

Presskontakt vd 08-702 30 90

Relaterat innehåll