Gå direkt till innehåll
Badrumstrender 2013

Pressmeddelande -

Badrumstrender 2013

Här kommer alla trenderna på en och samma gång…  Mjukt böljande former, koboltblå mosaik Bisazza och rundade stenar på väggen, Riverstone. Från Konradssons

Trendrapporterna duggar tätt så här års. När det kommer till badrummet, som står högst på renoveringslistan, verkar de flesta ändå vilja hålla sig till säkra kort. Ljust, fräscht och klassiskt ska det vara. Om man trots allt vill ta ut svängarna så finns massor av trender att välja bland. Färger och former med inspiration från havet, material som känns sköna att ta på, genuina material och en vilsam färgbalans är aktuella trender - liksom motsatsen vilda, tropiska mönsterblandningar och svarta badrum.

Att släppa in ett stycke natur i hemmet är en trend som verkar hålla i sig. Trendexperten Li Edelkoort inspireras i år av havets färger och former. En badrumstolkning av havstemat kan vara blått kakel, böljande former och grönskimrande mosaik. Eller att lyfta fram genuina stenmaterial som på samma sätt som havet ger en känsla av lugn och beständighet i oroliga tider.

En skön stil som anknyter till stenar är den taktila trenden, med material som känns i mötet med handen och foten! Skrovligt, glatt eller lent – material som skapar en sinnlig upplevelse när man tassar in barfota i badrummet på morgonen.

Ämnen

Kategorier


I GVK ingår: Fastighetsägarna Sverige, HSB Riksförbund, Riksbyggen, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag SABO, Sveriges BostadsrättsCentrum SBC, VVS Företagen och Golvbranschen, GBR

Kontakter

Johan Aspelin

Johan Aspelin

Presskontakt vd 08-702 30 90