Följ GVK Svensk Våtrumskontroll

Handbok för smarta hantverkare

Nyhet   •   Aug 15, 2018 11:20 CEST

Ur Handbok Byggkeramik, 6.6.2.1; Anslutning av tätskikt mot tröskel vid keramiskt ytskikt

Handbok Byggkeramik är perfekt att ha i telefonen om du står inför en knepig situation på jobbet och behöver svar direkt. Här finns enkla, pedagogiska illustrationer och steg-för-steginstruktioner för kakel- och klinkerjobb i både torra och våta utrymmen. Ladda ned handboken nu så har du svaren i fickan när de behövs.


Exempel på innehåll;

  • tekniska råd som förklarar hur enstaka keramiska plattor kan delrepareras
  • pedagogiska beskrivningar som visar hur tätskikt ansluts mot golvbrunn
  • svar på tekniska frågor kring våtrumsbygge där ytskiktet är keramiska plattor och tätskiktet består av plastmatta, tätskiktsfolier eller vätskebaserade system
  • toleranskrav för färdigt montage

Instruktionerna är praktiska och lätta att följa för både nybörjare och mer rutinerade keramik- och våtrumsmontörer. Handbok Byggkeramik tar även upp viktiga aspekter på kvalitet, miljö och juridik och beskriver vad som skiljer konsumenttjänster och entreprenad. Aktuella bestämmelser och historik kring lagar och regler är andra nyttiga inslag.

I första hand riktar sig informationen till montörer och arbetsledare. Handboken är också till stor hjälp för andra yrkesgrupper som besiktningsmän, projektörer, byggaktörer, projektplanerare, arkitekter, tekniska konsulter, leverantörer och försäkringsbolag.

Nätversionen av Handbok Byggkeramik är tillgänglig för dator, surfplatta och smartphone och uppdateras kontinuerligt. Abonnemang ingår för den som är medlem i Golvbranschen, GBR. Använd dina vanliga inloggningsuppgifter. Det går även att prenumerera på handboken via GBRs webbshop.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.